Mycket förändringar på gång..

Som sagt mycket förändringar på gång, inte minst på jobbet.
Vi ska omorganisera, och faktiskt har jag ganska höga förhoppningar på det. Tror att det kommer att bli väldigt bra i slutändan om bara rätt folk hamnar på rätt plats så att säga.
Jag har ju några arbetskollegor som jag även ser som mina vänner som jag inte gärna vill vara utan om jag ska vara ärlig.

Sen har vi en förändring som händer idag, kärleken är inne hos Nicklas Lidholm på "Needles of Pain" och får namnen på barnen intatuerade på underarmarna. Lovar att lägga upp bilder framöver, måste också komma ihåg att lägga upp bilder på min egna rygg som äntligen är färdig och ser bättre ut än vad jag någonsin trodde att man kunde få den då den var totalt messad.

Annars inte hänt så mycket idag, fått en förfrågan från Mickis att göra en bloggdesign åt hennes kompisar. Så det ska vi nog fixa till framöver.

Ohh har julmusik i mp3-spelaren just nu, och fan en ganska dålig låt men ack så bra på att sätta sig i huvudet är Lady Gaga's nya låt...och bara för det bjuder jag på den till er så att ni också kan få den i huvudet en stund lol..

Kram kram på er godingar!!


Hade en sån jäkla dröm...

...när jag sov. Drömde att hela huset var fullt av björnar och att de var på väg att lemlästa hela min familj, och precis när jag drömde att jag låg på golvet och spelade död, björnen stod över mig och nosade i håret och skulle precis nafsa till mig.... Ja då fan vaknade jag, hunden nosade på mig...jag skrek i högan sky och hundjäkeln for i väggen....
Snacka om att spendera den efterkommande halvtimmen fjäskandes för honom....stackars liten..Där fick han för att han ville kolla till mig när jag sov.

Så vad har hänt idag annars då? Inte så mycket faktiskt, stressat som vanligt på jobbet. Den där förbannande telefonen vill helt enkelt inte leva utan mig ibland, fick tack vare en person "bara" 25 minuters lunch idag eftersom jag var tvungen att prata med akuten då hon inte ville/kunde göra det själv. Och sedan gick hon bara ut från lunchrummet med mig sittandes där i telefon... Så det var bara att snällt gå tillbaka ut och jobba. Men jag ska väl inte klaga egentligen, vissa andra stackare hinner inte ens med lunch. Och de gånger de väl hinner med den så tar de typ 10 minuter om ens det. Fattar inte att vi "får" ha det på detta sättet, inte fan är det personalgynnande på något sätt.

Ja ja, en ny dag imorgon. Min älskling får sin för tidiga julklapp imorgon, nya tatueringar på underarmarna. Barnens namn, han är så underbar mot dem. Älskar honom över allt annat!!!
Kram på er godingar och ha en härlig kväll.

ja det var det där med att ta tag i livet eller??

Iallafall så fuskade jag mig igenom halva denna dagen genom att göra en ny jul-layout till min älskade dotters blogg. Hoppas att hon blev nöjd med den, det blev jag iallafall.
Titta själva : Mitt liv som MikaeliZz
Ska åla mig tillbaka till tvätten och kanske lite matlagning alldeles snart..

Vet ni vad??

Jag har ju inte precis bloggat på länge och sist jag gjorde ett försök att hålla sidan uppdaterad failade jag ganska rejält.
Men nu är jag tillbaka med nya krafter, så ska försöka att bättra mig.
Så vad har hänt sen sist??
Inte så mycket egentligen, eller ja..
Jag har fuskat mig ur LCHF'n tyvärr och jobbar med mig själv för att komma dit igen. Som minst var jag nere på 89.8kg men är uppe på 92 igen. Tror att det mesta är vattenvikt, men är något irriterad på mig själv.
Jag tror att jag har en inbyggd mekanism som gör att jag förstör för mig själv, eller oxå är jag helt enkelt så sockerberoende att jag har för svårt att ta mig ur det. Just nu har det varit smörgåsar och potatis som har varit boven, men även chips och choklad till fredag och lördags mys.
Sitter just nu och funderar på om jag ska ta mig i kragen och börja om igen eller om jag helt enkelt ska vänta till efter jul så att det inte blir för mycket jo-jo av allt. Vi får se hur jag gör, allt jag vet är att jag ska vara nere i minst 75kg till sommaren. Och det ska jag lyckas med, så det så :)
Anyway, ska ta tag i denna dagen nu.
Ha det så bra så länge!!
Kram kram

RSS 2.0